Je zoekt hulp …

LUMEN is gespecialiseerd in traumaverwerking en EMDR …

Enkele reacties van cliënten

… Ik heb veel aan de gesprekken gehad en ben je dankbaar voor de fijne tips en handvatten die je me hebt gegeven.

…Ik heb jou als een zeer bekwame integere, doortastende hulpverlener ervaren. Heel tevreden over mijn proces en onze samenwerking. Hartelijk dank voor de ondersteuning, inzicht & therapie. Ik heb de veerkracht weer hervonden en ga dit proces vol compassie verder voortzetten.

… Zeer fijne behandelaar, voelde mij direct op mijn gemak, meelevend, weet wat zij doet.

… Tenslotte wil ik nog zeggen dat hoewel ik blij ben dat ik de therapie heb afgerond, ik nog steeds onze maandelijkse gesprekken mis. Verder wil ik u nogmaals bedanken voor alle lessen en hulp van de afgelopen jaren, ze hebben mij enorm veel geleerd en ik ben er nog steeds erg dankbaar voor.

… Of what I have become now, of what I have achieved and what I am planning to reach, you have played an extraordinary role. I wish to thank you with all my heart and soul for enlighting my path.

… ik heb het idee dat ik sinds onze gesprekken meer acceptatie heb gekregen voor de dingen die in mijn leven gebeuren. Ik vond de acceptatie-oefeningen die we deden heel mooi; daar heb ik nog altijd goede herinneringen aan. Ik ben blij dat ik bij je ben geweest voor de gesprekken. Ik wil je hier ook nogmaals hartelijk voor bedanken.

… Ik heb in korte tijd veel bij u geleerd en ben daar erg dankbaar voor. Zeer hartelijk dank voor uw hulp.

… Ik wil je bedanken dat je me begeleid hebt in de afgelopen moeilijke periode……Het heeft me veel geholpen……MIjn les……zelfrespect……grenzen trekken……ik ga niet meer voor minder…… Emoties leren gebruiken in positieve zin……

… Bea, jij bent tegelijk empathisch en laat me in de spiegel kijken; en je geeft tools mee.

… Heel hartelijk dank voor wat je voor me hebt kunnen doen, ik kan nu veel meer op mijn eigen gevoel vertrouwen en luisteren naar mijn gevoel. Oude negatieve gedachten en gevoelens zijn zo goed als weg, en als ze weleens terugkomen, zijn ze kortdurend en veel minder intens. Nogmaals veel dank, ik kan jouw therapie van harte aanbevelen (en dat doe ik dus ook weleens).

Resultaten komen oa uit de CQi Kortdurende ambulante GGZ

 

Kwaliteit

Kwaliteitsstatuut

LUMEN heeft een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. Deze is op te vragen bij LUMEN.

Tevredenheid

De beoordeling van de cliënten over de totale behandeling is zeer positief. De cliënten gaven het afgelopen jaar gemiddeld een ruime 9 op een schaal van 0 (heel erg slechte behandeling) tot 10 (uitstekende behandeling). De cliënten vinden dat de hulpverlener hen goed begrijpt en hen serieus neemt. Ze geven aan dat ze de hulpverlener waarschijnlijk wel bij anderen met dezelfde problemen zullen aanbevelen.